Wolelibyśmy, żebyś został(-a), ale to Twoja decyzja — i dbamy o to, żeby była prosta do wykonania:
- Otwórz swój Profil.
- Przejdź do Ustawienia → Konto.
- Wybierz Usuń konto i potwierdź.
Usunięcie jest natychmiastowe i nieodwracalne: Twoje rozmowy, połączenia, osiągnięcia, zdjęcia i wszystko, co Twoi towarzysze o Tobie zapamiętali, zostają trwale usunięte. Nie ma okresu karencji ani możliwości przywrócenia usuniętego konta — jeśli wrócisz, zaczynasz od zera.